Ilmanvaihto ja lämmitys yhdessä paketissa

"Luxusauto kaikilla tämän päivän herkuilla - testattua toimivuutta jo yli 30 vuotta"

Uusien rakennusmääräysten mukaan sisäilman pitää vaihtua kokonaan kahden tunnin välein, ja 30 % poistoilman sisältämästä energiamäärästä on otettava talteen rakennuksen lämmitykseen.

Ecosimply-ilmalämmitysyksikkö sopii kaikkiin ilmalämmityskohteisiin. Perusvaihtoasennus kestää pari päivää. Asennus onnistuu jopa talvellakin, koska jo ensimmäisenä päivänä saadaan lämmitys toimimaan.

Ecosimply-järjestelmään kuuluvat myös tehokkaat ja miellyttävät täsmälämmitykset, kuten katto - ja lattialämmitykset. Suuret lämpimät pinnat tarkalla säädöllä parantavat ilmalämmityksen viihtyvyyttä oleellisesti. 

1. Ecosimply Standard perusinvestointi

Kiinteistöön asennetaan uusi Ecosimply 600 KIK ja siihen yhdistetään kaksiasteinen Ecosimply Hybridipoistoilmalämpöpumppu ja lämminvesivaraaja. Ilmalämmitysyksikkö muodostuu kolmesta osasta: 1. Kiertoilmaosa, 2. Ilmanvaihto-osa, 3. Lämminvesivaraaja.

Perusratkaisussa osat 1. ja 2. asennetaan päällekkäin, jolloin pohjan ala on 600 x 600 mm ja korkeutta noin kaksi metriä. Lämminvesivaraaja voi olla vieressä tai jossakin muualla. Lämminvesivaraajan koko 600 x 600 mm ja korkeus kaksi metriä.

Tällä Ecosimply-perusasennuksella nykyiset käyttökulut pienenevät puoleen. Ilman laatu paranee , terveellisyys ja viihtyvyys nousevat aivan omalle tasolleen. Talo on energiataloudellinen myös tulevaisuudessa.

2. Ecosimply Sensitive nopea huonekohtainen täsmälämpö ilmalämmityksellä

Standard vaihtoehtoon lisätään huonekohtaiset kattolämmittimet elektronisilla säätimillä. Tällöin viihtyvyys tulee aivan omalle tasolle. Kukin huoneen käyttäjä voi valita täysin oman lämpötilan huoneeseensa. Huonekohtainen lämpötila muuttuu nopeasti vastaamaan asukkaan sen hetkistä lämpötilatoivomusta. Myös vedon tunne huoneissa pienenee oleellisesti ja samoin ikkunoiden kylmähohkaaminen.

3. Ecosimply Superior asumisviihtyvyyden huippu suurilla lämpimillä pinnoilla

Kattolämmitystä tehostetaan viellä huonekohtaisella lattialämmityksen säätöjärjestelmällä. Tämä antaa hyvän taloilman lisäksi ennen kokemattoman viihtyvyyden ja miellyttävyyden. Lisäksi lattialämmitys tuo mahdollisuuden hyödyntää jo nyt ostaa sähköä reaaliaikatariffilla pohjoismaisesta sähköpörssistä Nord Poolista. Reaaliaikatariffi pienentää euromääräisiä käyttökustannuksia merkittävästi.

Lue lisää TM Rakennusmaailma 4/2014

Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenpyyntölomake!

Puh. 040 720 2467

Ecosimply-taloilman integroidun säätöjärjestelmän hyödyt lyhyesti

Noin 30 - 40 % pienemmät energiakulut

Parempi ilman laatu

Hyödyntää tehokkaasti muun muassa aurinkoenergian ja puulämmityksen

Voidaan hyödyntää reaaliaikatariffi

Edullinen investointi noin 10.000 € edullisempi kuin maalämpö + ilmanvaihto

Käyttökulut jopa edullisemmat kuin maalämpö + ilmanvaihto

Parempi viihtyvyys esimerkiksi viilennys kesällä tulee sivutuotteena

Ecosimply-säätöjärjestelmä lämpötilan säätö yhdessä ja huonekohtaisen lattia-kattolämmönjaon kanssa takaa asumisviihtyvyyden huipun.