Älä heitä eurojasi hukkaan

"Vanhan auton korjaus ei tee siitä sen parempaa"

Vanhoja laitteita ja järjestelmiä ei kannata enää suuremmin korjata, koska lämmöntalteenotto on huoltokorjauksen jälkeen aivan sama kuin vuosikymmeniä sitten. Yksikin euro vanhan laitoksen korjaamiseen on usein hukkaan heitettyä rahaa, koska se pysyy edelleen energiasyöppönä ja yhtä tehotomana kuin ennen.

Korjauskulut, jatkuvasti kallistuva energia ja tehoton laitteisto voivat nostaa energialaskua enemmän kuin uuden laitteiston hankinta. Laitteiston paikkaus on lisäkulu, jota et saa takaisin. Uusinvestointi sen sijaan tuo rahasi takaisin pienentyneinä energialaskuina. Korjaukset vain turhaan nostavat uuden tehokkaan laitteison hankintakynnystä.

Lisäksi aikoinaan niin edistykselliset järjestelmät ovat jo osin vanhentuneita, eivätkä vastaa tämän päivän asumisvaatimuksia tai toivomuksia.

Ecosimply-ilmalämmityssaneeraukset luovat aivan uuden taloilmaviihtyvyyden, jota varsinkin naiset arvostavat. Kiinteistön energiakulut vähenevät 30-50 %. Energiatodistus saadaan päivitettyä parhaisiin energialuokkiin. Saneeraus on ympäristöteko nyt ja tulevaisuuteen.

Ecosimply ilmalämmitysratkaisussa tehostetaan lisää ilmanvaihtoa ja lämmöntalteenottoa. Taloilmajärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden myös täsmälämmitykseen, joka on ollut ilmalämmityksen akilleen kantapää. Ecosimply-ilmalämmitykseen voidaan myös yhdistää nykyaikaiset kaukovalvonnat joko netin tai gsm:n välityksellä.

Uusiutuvan energiankäyttö on myös huomioitu Ecosimply-ilmalämmitysjärjestelmässä. Voit helposti yhdistää sekä kuivat aurinkokeräimet että nestekäräimet järjestelmään. Myös maailma ja maannestepiirit voidaan yhdistää järjestelmään.

Ecosimply soveltuu kaikkiin ilmalämmityskohteisiin esimerkiksi: Valmet Kotilämpö, Himablok, Parmair, Aerator, Fläkt, Energiset, Upovari, Haatovari, Elixair, Deekax, ym. pienempiä toimittajia.

Remontissa on aina monia vaihtoehtoja. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri Sinun perheellesi parhaiten sopivan paketin.

Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenpyyntölomake!

Puh. 040 720 2467

Ecosimply-taloilma saneeraus lyhyesti

Saneeraus on täysin energialähteestä riippumaton. Energian tuottaja voi pysyä entisenä. Jos energialähdettä halutaan vaihtaa tai kehittää rinnalle uusia energialähteitä, niin sekin on mahdollista: sähkö, öljy, kaukolämpö, puu, aurinkoenergia jne.

Voidaan asentaa vanhan järjestelmän tilalle, jopa samaan tilaan

Saadaan hyödynnettyä lämpöpumpputekniikkaa

Käyttökulut noin 30 - 50 % pienemmät kuin nykyisissä järjestelmissä

Taloista tulee heti asennuksen jälkeen A tai B-luokan taloja

Nopea remontti 2-3 päivää eli voidaan tehdä remontit ympäri vuoden

Voidaan hyödyntää reaaaliaikatariffit pohjoismaisesta sähköpörssistä

Terveellisempi ja puhtaampi sisäilma

Helppokäyttöistä asumista

Voidaan hyödyntää tehokkaasti aurinkoenergiaa

Laitteiston sydämenä on ECOSIMPLY EWARCO -HYBRIDIPOISTOILMALÄMPÖPUMPPU = HYPILP. Aivoina on taas markkinoiden monipuolisin ja vuosikymmenien kehitystyön tuloksena syntynyt suomalainen, markkinoiden monipuolisin säätöjärjestelmä.