TOIMII PAREMMIN, SÄÄSTÄÄ ENEMMÄN

"Et osta autoasikaan osina"

ECOSIMPLY laite- ja säätöjärjestelmä on markkinoiden monipuolisin kaikki samassa paketissa ratkaisu. Se yhdistää ainutlaatuisen nerokkaasti lämmityksen että ilmanvaihdon yhteen talojärjestelmään. Vastaava et löydä muualta. Tämä kokonaisvaltainen asumismukavuusjärjestelmä on yli 30 vuoden pitkäjänteisen kehitystyön tulos. ECOSIMPLY on vertaansa vailla oleva kokonaisjärjestelmä, joka voi hyödyntää aurinkoenergiaa tai muita energialähteitä.

ECOSIMPLY:n tarkka ON LINE -säätöohjelma ei ainoastaan valvo ja vaan myös säätää ja minimoi energiakulutuksen huippuja. Säätöohjelma huomioi vuodenajan, ulkolämpötilan, sisälämpötilan, lattian lämpötilan sekä aikarytmit. Se säätää halutut lämpötilat yksilöllisesti jokaiseen huoneeseen. Voit ajastaa lämmityksen ja ilmanvaihdon kodin perheen aikataulun mukaisesti.

Myös talvella ilman kosteus säilyy riittävänä. Tämä on tärkeää kuivasta ihosta kärsiville sekä allergikoille.

Lisäksi ECOSIMPLY säätöjärjestelmä tarjoaa paljon muita uskomattomia ominaisuuksia nykyaikaiseen talohallintaan. Näitä ominaisuuksia et myöskään löydä yhdistettyinä samaan hallintajärjestelmään mistään muualta.

Se huolehtii kiinteistöjen valaistukset, turvahälytykset, ovien lukitukset, autojen lämmitykset ja akun lataukset, pihavalot ja yms. annettujen aikataulujen mukaisesti.

Valvonta ja ohjaukset voidaan suorittaa tehokkaasti tämän päivän tekniikalla gsm:llä tai netin yli pilvipalveluna.

ECOSIMPLY kiinteistöissä toteutunut energiankulutus on vähintään 30-35 % pienempi kuin perinteisissä kiinteistöissä.

Jatkossa ECOSIMPLY tarjoaa täydellisen vallankumouksellisen mahdollisuuden automaattiseen alhaisten sähkötariffien hyödyntämiseen kiinteistökohtaisesti. Järjestelmä tarjoaa aivan uuden tavan vähentää reaaliaikatariffin seurannalla lämmityskustannuksia.

ECOSIMPLY MALLISTO sopii

  • Pientaloihin, sekä uusiin että vanhoihin

  • Ilmalämmitystaloihin ( suosittu 80-luvun vaihteessa )

  • kerrostaloihin, liikerakennuksiin ja teollisuushalleihin

ECOSIMPLY hybridipoistoilmalämpöpumppu takaa terveellisen ja raikkaan taloilman. Lisäksi huomaat tehneesi sijoituksen, joka tuo rahasi yllättävän nopeasti takaisin.

Simply the best integrated ventilation and heating system